Om os

Kvalitet, modernitet og æstetik – Alasta, en af ​​de førende producenter af spejle og glas i Europa.

ERFARING

Vi er en virksomhed med mange års erfaring. Det bedste bevis på vores innovation og udviklingshastighed er de tilegnede færdigheder og skabelsen af ​​vores egne trends, som har ført os til den førende position blandt sælgere på glasmarkedet i hele Europa.

Takket være løbende investeringer i de nyeste teknologier og de bedste tilgængelige materialer har vi moderne maskiner til produktion og forarbejdning af glas. Gennemprøvede produktionsstyringssystemer giver os mulighed for at opfylde ordrer på meget korte sigt. Højt specialiserede medarbejdere sikrer, at elegante produkter leveres sikkert til vores krævende kunder.

GENNEMSIGTIGHED

Vi er kendetegnet ved åben kommunikation med kunden. På forespørgsel kan vi lave et individuelt produkt i enhver størrelse. Vi ønsker professionelt at præsentere vores kunder for mulighederne for at bruge glas i moderne arkitektur. Vi arbejder ikke kun med private, vi tager gerne imod engrosordrer som en del af B2B (Business to business) samarbejde.

Venligst kontakt:

Tel .: +48 538 012 767

Email: service@alasta.dk

FOKUS

LED-spejle er vores flagskibsprodukt.

Tilgængeligt tilbehør, såsom ure, vejrstationer og Bluetooth-højttalere, vil forvandle vores produkter fra et simpelt spejl til et praktisk, funktionelt værktøj og dekoration. For at tilpasse dets udseende til hvert badeværelse har vi udarbejdet en komplet samling af flere dusin modeller og farver på baggrundsbelysningen. “Din komfort er vores passion” er hovedmottoet for vores virksomhed.

200 000+ FABRIKET SPEJLE
70+ ARBEJDERE
14 LANDE
99% POSITIV FEEDBACK

PRODUKTION

Inden det pakkes, gennemgår hvert produkt mindst 9 kvalitetskontrolpunkter. Takket være dette er vi sikre på, at produktet lever op til alle vores kunders forventninger.

Vores produktion er baseret på ESG-glas. Det er et hærdet glas, der bruges steder, hvor styrke er et nøgleelement. Denne kraft påvirker faktorer som klemning og strækning, stød, ridser, lydbølger og andre vibrationer og pludselige temperatursvingninger. Forstærkede montrer gør dem mere sikre. Når styrkegrænsen overskrides, knækker glasset i små stykker, som er meget svære at skade.

TILBUD

Udover klassiske spejle producerer vi specialprodukter med en imponerende oplyste spejle. De er perfekte til små rum, fordi de optisk forstørrer interiøret meget bedre end andre spejle. Den usædvanlige brug af LED-konfiguration skaber en unik visuel oplevelse og en fantastisk atmosfære.

Vores tilbud omfatter også produktion af: glashylder til badeværelsesspejle; stueborde med trykte glasplader og hærdede køkkenpaneler med kundens print.